گیلتاز 0

طرز تهیه قیمه نثار


مدیر مدیر / آشپزی
10 شهریور 1398

یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی قزوین قیمه نثار است برای همین هم هست که یکی از نذری های ماه محرم محسوب میشود. قیمه نثار، همان قیمه معمولی است با این تفاوت که در آن دارچین ، گلاب، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پوست پرتقال هم می‌ریزند. با توجه به آغاز ایام محرم دستور پخت این غذا را میتوانید در سایت گیلتاز بخوانید تا بعنوان غذای نذری آن را تهیه کنید.

یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی قزوین قیمه نثار است برای همین هم هست که یکی از نذری های ماه محرم محسوب میشود. قیمه نثار، همان قیمه معمولی است با این تفاوت که در آن دارچین ، گلاب، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پوست پرتقال هم می‌ریزند. با توجه به آغاز ایام محرم دستور پخت این غذا را میتوانید در سایت گیلتاز بخوانید تا بعنوان غذای نذری آن را تهیه کنید.

مواد لازم:

● گوشت گوسفندی : سیصد گرم

● رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری

● پیاز : یک عدد متوسط

● زرد چوبه ، ادویه ، زعفران، دارچین  و‌نمک : به میزان لازم

● خلال پسته و خلال بادام : به میزان لازم

● خلال پوست پرتقال (به دلخواه) : به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار

طرز تهیه:

ابتدا پیاز رو ریز خرد کرده و کمی تفت داده و گوشت رو همراه ادویه ها اضافه می کنیم و خوب باهم تفت میدیم سپس رب گوجه رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم تا رب رنگ باز شود.بعد دو لیوان آب اضافه کرده و درب ظرف رو میزاریم تا چهار ساعت که گوشت خوب بپزد در آخر، بعد از پخت ، زعفران اضافه کرده و اجازه میدیم تا آب خورشت به انتها برسه و فقط مقدار خیلی کمی باقی بموند.

بعد از دم کشیدن برنج ، کمی برنج رو توی دیس کشیده و مقداری از گوشت رو ریخته سپس روی اون برنج میریزیم و باز گوشت میریزیم بعد خلال بادام و پسته رو که با کمی گلاب خیس کرده و تفت دادیم و زرشک که شسته و با کمی زعفران و روغن تفتش دادیم و برنج زعفرانی و خلال پوست پرتقال، که اون رو هم بعد از خلال کردن توی آب ریخته و اجازه دادیم تا به جوش بیاد و این کار رو سه بار تکرار میکنیم و در آخر همراه شکر میزاریم تا به جوش بیاد تا تلخیش کاملا گرفته و شیرین شود.

خرید آنلاین انواع برنج ممتاز و درجه یک ایرانی

حالا بر اساس ذائقه و سلیقه تان می توانید غذا را تزیین کرده و نوش جان کنید.

برای ارسال نظر باید عضو شوید