برنج سبوس دار قهوه ای نوعی غلات کامل تصفیه نشده است که فقط پوسته‌ی بیرونی آن گرفته شده است.

در واقع دانه‌ کامل برنج چندین لایه دارد که اگر فقط لایه‌ی بیرونی آن را جدا کنیم، آنچه به‌دست می‌آوریم برنج قهوه‌ ای نامیده می‌شود.

این ماده‌ خوراکی جزء غلات سبوس‌داری است که مواد مغذی خود را حفظ کرده، از برنج سفید خوش‌خوراک‌تر است و عطر و طعم بهتری هم دارد.

برنج سبوس دار قهوه ای
 

فواید برنج سبوس دار قهوه ای

کنترل و درمان دیابت:

  • این برنج برای افراد دیابتی و هیپر گلاسمی مفید است.
  • شاخص گلیسمیک پایینی دارد که در کاهش مقاومت انسولین مفید است و در تثبیت سطح قند خون در بدن کمک می کند.

درمان چاقی:

  • ابزاری برای کنترل وزن برای افرادی است که با چاقی مبارزه می کنند.
  • حاوی منگنز است که به کاهش تولید چربی های بدن کمک می کند.
  • تمامی غلات مانند این برنج و برنج سیاه اثرات مثبتی روی بدن، با توجه به کاهش شاخص توده بدنی و چربی دارند.

سلامت استخوان‌ها:

  • به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.
  • این ماده سرشار از منیزیم است که همراه با کلسیم رشد ساختار فیزیکی استخوان‌ها را فراهم می‌کند.

حاوی آنتی اکسیدان:

  • برنج قهوه ای غنی از آنتی اکسیدان قوی است.
  • به جلوگیری از بیماری های مختلف اکسیداسیون مانند بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

پیشگیری از سرطان:

  • این برنج نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان‌های مختلف مانند سرطان روده بزرگ، سرطان پستان و سرطان خون ایفا می‌کند.
  • این تأثیرات مفید را می‌توان به وجود آنتی‌اکسیدان‌های قوی و فیبر بالا در این ماده‌ی غذایی نسبت داد.

سلامت قلب و عروق:

  • مقادیر زیادی سلنیم دارد که برای سلامت قلب مفید است.
  • مصرف غلات کامل مانند این برنج به کاهش تجمع چربی‌ها و انسداد عروق کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...