
برنج هاشمی یکی از برنج های خوش پخت ایرانی است که در شمال کشور کاشت می شود.
این برنج به واسطه خوش پخت بودن و معطر بودن جزء یکی از پرفروش ترین انواع برنج در ایران است.
شکل آن بصورت دانه بلند، قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت و طعم و عطر خوب می باشد.
برنج پخته شده هاشمی، ساعت ها پس از پخت خوش خوراک و نرم باقی می ماند.
برنج دانه بلند هاشمی گیلان در رده برنج کیفی بالا و رده برنج با ماندگاری بعد از پخت فوق العاده قرار می گیرد.
علت ممتاز بودن این است که درصد شکستگی و خرده برنج آن بسیار کمتر از سایر برنج ها است. کاملاً یکدست می باشد و با دستگاه های تمام اتوماتیک، سورتینگ شده و ضایعات آن جدا و بسته بندی می شود.
با پخت برنج هاشمی ممتاز گیلتاز یک تجربه ناب از طعم ، بو و عطر برنج ایرانی خواهید داشت.
برنج هاشمی دانه بلند گیلتاز دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر دلانگیزی میباشد.
صنایع غذایی گیلتاز به منظور تجربه خرید آسان برنج ایرانی، آن را در بسته بندی زیبای 5 کیلوگرمی برای شما مشتریان گرامی آماده کرده است.
شما می توانید با خرید اینترنتی برنج ایرانی ظرف مدت کوتاهی کالای خود را درب منزل تحویل بگیرید.
پخت برنج سفید هاشمی
- برای داشتن پلو سفید و قد کشیده باید اول از همه در نظر داشت که نوع برنج خیلی مهم است.
- برنج کهنه تر کیفیت بهتری خواهد داشت.
- دانه های برنج باید باریک و یکدست باشد و داخلش دانه های شکسته و خرد شده نداشته و رنگ همه یکدست باشد.
- داخلش دانه سفید و گرد نداشته باشد.
- میزان حرارت در ابتدای کار زمانی که هنوز بخار درون قابلمه نپیچیده است را زیاد کنید.
- پس از آن حرارت را تا آنجا که می توانید کم کنید تا برنج ته نگیرد.
- برنج را بدون روغن هم می توان دم انداخت.
- لازم است برنج را کمی زنده تر بردارید و بجای روغن تنها آب به برنج اضافه کنید.
- البته این نوع برنج کمی خشک خواهد بود. تقریبا مثل چلویی است که با کباب خورده می شود.
- اگر می خواهید برنج خوب قد بکشد موقعی که در اوج جوشیدن است، یک استکان آب سرد داخل برنج بریزید.
- قابلمه را بزرگ انتخاب کنید تا برنج جای کافی برای قد کشیدن داشته باشد.
- giltaz
- تیر 23, 1399
- 244 بازدید