پس از انقلاب صنعتی با افزایش جمعیت و تغییر شیوه زندگی و گسترش ارتباطات و مبادلات و به وجود آمدن شهرهای بزرگ و تحولات شگرف در نگرش انسان به زندگی و جهان و هستی، دگرگونی در همه زمینه ها آنچنان سریع اتفاق افتاد که در مدت محدودی بیش از تمام طول تاریخ خود در همه زمینه ها به پیشرفت نائل شد.
دگرگونی های اساسی بوجود آمده در شرایط زیستی به ویژه تشکیل مجتمع های بزرگ انسانی، به خدمت گرفتن زنها در کار اجتماعی و تغییر الگوی تغذیه انسان، به سرعت مطبخ های خانگی را به مطبخ های عمومی و کارگاه ها و کارخانه های بزرگ تولید مواد غذایی تبدیل نمود و تبدیل با روش های صنعتی جایگزین غذاهای سنتی گردید.
از آن پس، غذا نه برای یک خانواده که برای ده ها و صدها و هزاران نفر و به منظور نگهداری و حمل و نقل آن به نقاط مختلف جهان تهیه می گردید. دیگر چاره ای نبود جز آنکه با به خدمت گرفتن علم و تحقیق، مشکلات یکی بعد از دیگری حل گردد. با ارتباط تنگاتنگی که بین تحقیق (Research) و توسعه (Development) بوجود آمده است، در حال حاضر در هر زمینه از جمله مواد غذایی، کشورها به موفقیت های بزرگی نائل آمده اند که به کار تحقیق، بهای لازم را داده اند.
شرکت صنایع غذایی گیلتاز از بدو تاسیس موضوع تحقیق و توسعه را سرلوحه کار خود قرار داده است که با استفاده از تیم تحقیق و توسعه خود توانسته در زمینه تولید محصولات متنوع به دستاوردهای شایان ذکری دست یابد.
تولید روغن سبوس برنج با همکاری دانشگاه گیلان

چشم انداز تحقیق و توسعه شرکت صنایع غذایی گیلتاز
معرفی تیم تحقیق و توسعه شرکت صنایع غذایی گیلتاز
خانم مهندس شعبان نیا
کارشناس ارشد مهندسی شیمی
گرایش نانو شیمی
دانشگاه سراسری مازندران / بابلسر
- تحقیق برای دستیابی به آخرین استانداردهای بازرسی و طرح های نمونه گیری و زمینه سازی برای استفاده آن ها در سازمان
- کنترل ابزار و تجهیزات در مواقع معین و ارسال ابزار و تجهیزات آزمایشگاه جهت کالیبراسیون
- آموزش پرسنل تولید در امور مربوط به کیفیت
- پیدا کردن عدم انطباق در محصولات
- حفظ و نگهداری ابزار کنترلی موثر بر کیفیت محصول
- توقف خط تولید درصورت تشخیص
- مراقبت و محافظت از تجهیزات آزمایشگاهی و ابزار کنترلی موثر بر کیفیت محصول
- اندازه گیری قابلیت توانمندی فرآیندهای تولید و ارائه راه کارهای مناسب برای افزایش توانمندی های ماشین آلات
خانم مهندس دیلمی
کارشناس مهندسی کشاورزی – علوم و صنایع غذایی
گرایش صنایع غذایی
دانشگاه رودکی تنکابن
شرح وظایف مدیر کنترل کیفیت و مسئول فنی
- انجام به موقع و صحیح آزمایش ها و بازرسی های مورد نیاز محصول که در طرح های کنترل یا سایر مدارک فنی به آن ها اشاره شده است.
- اجرای دوره ای ادیت محصول، ارزیابی کیفیت محصول خروجی و استخراج داده کیفیت و تجزیه و تحلیل آن
- اجرای دوره ای ادیت فرآیندهای تولید و ارائه راه کارهای مناسب به تولید جهت کاهش و یا حذف انحرافات
- اجرای به موقع کالیبراسیون تجهیزات، پایش و اندازه گیری و آزمون در تولید و کنترل کیفیت
- پایش و اندازه گیری مواد اولیه و محصول نهایی
- انجام آزمون و اندازه گیری های محصول طبق طرح های کنترل
- جمع آوری اطلاعات پایش و اندازه گیری محصول تجزیه و تحلیل آن
- اجرای فرآیند کنترل آماری (SPC)
کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی
گرایش میکروبیولوژی
دانشگاه شهید بهشتی تهران
خانم ویدا حاج پور
کارشناس ارشد بیوتکنولوژی میکروبی
پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
رتبه 14 کنکور ارشد
برگزیده المپیاد سلول های بنیادی رتبه 22 کشوری
دوره های تخصصی
- ورکشاپ CRISPR، پژوهشگاه ژنتیک، تاریخ 28Nov 2018
- دوره Gene cloning and genetic engineering، دانشگاه تهران، تاریخ March 2016
- دوره طراحی پرایمر، پژوهشگاه رویان، تاریخ 1394/09/15
خانم دکتر احمدیان
دکترای صنایع غذایی
گرایش تکنولوژی مواد غذایی
پژوهشکده صنایع غذایی مشهد

شرح وظایف گروه تحقیق و توسعه شرکت صنایع غذایی گیلتاز
- کشف و درک فرصتها و نیازهای بازار
- مشارکت در جریانهای دانش و یادگیری
- شناسایی روشهایی جهت افزایش رقابتی در عرصههای داخلی و خارجی و حضور فعال در بازارهای جهانی
- تحقیقات در راستای بهبود کیفیت محصولات و کاهش ضایعات تولیدی
- آنالیز دقیق میزان کارآمدی سازمان در ارائه محصولات و خدمات
- همکاری در تهیه دستورالعملها و روشهای اجرایی مرتبط
- شناسایی الزامات قانونی مرتبط با محصول و خدمات و بهروزآوری آنها
- همکاری در تدوین طرح کیفیت محصول یا خدمات شامل اطلاعات خرید محصول، مشخصههای کنترلی محصول، روشهای آزمون و بازرسی، طرح بستهبندی و…
- مشارکت در فرآیند طراحی و توسعه محصولات و خدمات
- پایش و اندازهگیری فرآیندهای مرتبط و ارائه به نماینده مدیریت ایزو
- درخواست اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه جهت حذف عدم انطباقهای بالفعل و بالقوه
- تعیین میزان اثربخشی آموزشی دورههای آموزشی کارکنان آموزشدیده واحد کنترل کیفی
- درک خطمشی کیفیت و همسو نمودن فعالیتهای واحد در رابطه با آنها
- تدوین اهداف و برنامه کیفیت واحد تحقیق و توسعه و پیشنهاد آن به مدیریت ارشد
- تلاش در جهت تحقق اهداف و برنامههای تحقیق و توسعه و گزارش دهی به مدیریت ارشد
- همکاری در شناسایی ریسکها و فرصتهای فرآیندهای سازمان و تلاش در جهت کنترل آنها
- الگوبرداری فناوری و روشهای تولید محصول و ارائه خدمات از سازمانهای پیشرو
- تولید دانش نوین بهمنظور توسعه محصولات و بهینهسازی فرآیندها
- شناسایی نیازهای حال و آینده مشتریان و برنامهریزی جهت برآوردهسازی آنها
- شناسایی نمایشگاهها و رویدادهای مرتبط با محصول و خدمات
- بازدید از نمایشگاه و رویدادهای مرتبط با محصول و خدمات و شناسایی موضوعات جدید و ارائه گزارش به مدیریت
- حضور در جلسات بازنگری مدیریت و طرح مسائل مربوط به واحد تحقیق و توسعه
- شناسایی تجهیزات و ماشینآلات موردنیاز جهت بهبود یا توسعه محصول
- تعیین نیازهای آموزشی کارکنان و اعلام به واحد آموزش
- انجام سایر وظایف محوله از طرف مدیرعامل