امروز می خواهبم برای شما طرز تهیه فرنی با آرد برنج رو بگوییم. پخت فرنی بیشتر در ایام ماه رمضان بخاطر مقوی بودن، راحت و سریع بودن میان وعده غذایی هنگام افطار یا سحری می باشد. ابتدا می خواهیم برای شما از انواع آرد برنج برای شما بگوییم.

انواع آرد برنج

  • آرد برنج سفید
  • آرد برنج قهوه ای
  • آرد برنج شیرین

تفاوت آرد برنج سفید و قهوه ای تنها در سبوس دار بودن آن است که در برنج سفید میزان سبوس کاملا حذف شده ولی در آرد برنج قهوه ای سبوس آن حفظ شده و فایده و ارزش فوق العاده بالایی دارد. آرد برنج شیرین نیز به دلیل وجود نشاسته بیشتر نسبت به سفید و قهوه ای می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر به این نوشته مراجعه شود.

 

مواد و مقدار مورد نیاز برای پختن فرنی

طرز تهیه فرنی با آرد برنج خوشمزه و راحت

اولا:

شیر را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و شکر را تدریجی به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر در شیر کاملا حل شود. بعد از مدتی گلاب را اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و آرد برنج را نیز کم کم بعد از افزودن گلاب به فرنی می افزاییم.

ثانیا:

مواد را به آهستگی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر گوله گوله نشود و همین طور به هم زدن را ادامه می دهیم و حرارت را کمی ملایم می کنیم تا شیر به جوش بیاید و بعد حرارت را مجددا کم کرده تا فرنی با آرد برنج، ته نگیرد و به قوام برسد.

ثالثا:

پس از اینکه فرنی غلیظ شد و به قوام رسید خیلی سفت نشود چون زمانی که فرنی خنک شود کمی خودش را می گیرد و سفت می شود. قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم ولی همچنان به هم زدن ادامه می دهیم.

نهایتا:

فرنی هنوز داغ است اگر هم نزنید ته می گیرد. می توانید کمی زعفران برای خوشرنگ کردن آن استفاده کنید که فرنی شما زرد رنگ شود. سپس با کمی خلال پسته یا پودر دارچین آن را تزئین کنید و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...