
امروز می خواهیم برای شما طرز تهیه کیک عسلی با سبوس برنج بگوییم که خیلی لذیذ و دلپذیر هست، کیکی که با پختنش مهمانانتان سوپرایز و شگفت زده می شوند. در این قسمت از برنامه گیله آشپز با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک عسلی با سبوس برنج
نکته: این دستور پخت کیک عسلی با سبوس برنج برای ۴ الی ۶ نفر می باشد.
طرز تهیه این کیک خوشمزه و مقوی سبوس دار
ابتدا تخم مرغ ها و عسل ، وانیل و شیره را با مخلوط کن به حدی هم میزنیم که رنگ آن روشن و مقدار حجم دو برابر شود.
سپس روغن مایع و بعد شیر را اضافه کزده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. گردو را هم در این مرحله اضافه کرده، می تونید از کشمش هم استفاده کنید، گلاب و نمک را هم اضافه می کنیم.
آرد و بکینگ پودر و دارچین را سه بار الک میکنیم به همراه سبوس برنج گیلتاز به مواد اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم. قالب کیک را با کاغذ روغنی گداشته فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود. برای پخت کیک عسلی حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارد
بعد از اینکه کیک آماده شد می توانید کمی عسل روی آن بریزید و نوش جان کنید.
این کیک چون فاقد شکر می باشد برای عصرانه افراد دارای بیماری دیابت می تواند دلچسب و لذیذ باشد. این کیک به لطف سبوس برنج دارای ویتامین B، می باشد، جهت اطلاعات بیشتر به در این مورد به این لینک، مراجعه کنید.
خواص سبوس برنج
کیک عسلی با سبوس برنج شامل:
- ویتامین های گروه B
- حاوی آنتی اکسدان
- ویتامین E
- تیامین
- نیاسین
- پانتوتیک اسید
- دارای فیبر
- فاقد گلوتن
فواید سبوس برنج:
- درمان دیابت
- درمان یبوست
- کاهش وزن
- درمان ریزش مو و رشد مجدد مو
- ماسک صورت
جهت اطلاعات بیشتر و خرید محصولات سبوس برنج به سبد محصولات گیلتاز، مراجعه بفرمایید.
- Hossien Naeimi
- فروردین 9, 1402
- 62 بازدید