ما امروز می خوایم برای شما از کیک خوشمزه فنجانی سبوس برنج بگیم که خیلی ساده است علاوه بر اینکه زمان پخت و آماده سازی کمی داره، نیازی به فر هم نداره.

اگر میخواید در کنار پخت کیک خوشمزه و مقوی کمی از فواید سبوس برنج بدونید با ما همراه باشید.

خواص سبوس برنج:

  • حاوی آنتی اکسیدان ها
  • ویتامین های گروه B
  • ویتامین E
  • آهن
  • منیزیم
  • فسفر
  • پتاسیم
  • روی
  • مس
  • منگنز
  • سلنیوم
  • فیبر
  • اسید های چرب ضروری
  • دارای طبیعت معتدل

جهت اطلاعات بیشتر به سبوس برنج گیلتاز، مراجعه کنید.

مواد لازم برای درست کردن کیک:

  • ۱/۳ فنجان روغن
  • ۱/۳ فنجان شکر
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۳/۴ فنجان شیر
  • ۱/۲ فنجان سبوس برنج
  • ۱/۳ فنجان گردو یا کشمش
  • نوک قاشق چای خوری وانیل یا پودر دارچین البته ترجیح ما به وانیل هست

طرز تهیه کیک فنجانی سبوس برنج

برای درست کردن کیک خوسمزه سبوس برنج به روش زیر عمل می کنیم:

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بدون استفاده از همزن هم می زنیم.

پس از آن شکر و آرد بکنیگ پودر و وانیل را هم اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید همچنبن می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده کنید.

سپس شیر و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم. در نهایت کشمش یا گردو رو به همراه سبوس برنج به ترکیب فوق اضافه می کنیم.

حالا فنجان های چینی را چرب میکنیم و تا نصف فنجان ها مواد مخلوط شده را در فنجان می ریزیم.

فنجان های حاوی مخلوط فوق را داخل قابلمه می چینیم و تا نصف بیرونی فنجان ها آب داخل قابلمه ریخته سپس قابلمه را بدون در روی شعله زیاد گاز گداشته تا زمانی که آب آن بجوش بیاید.

وقتی به جوش آمد درب قابلمه رو گداشته (درب قابلمه سوپاپ دار باشد در غیر اینصورت از دمکنی استفاده می کنیم که دمکنی رو پیشنهاد می کنیم).

زیرش رو کم می کنیم و ۲۵ الی ۳۰دقیقه مدت زمان پخت کیک هست.

در این مدت در قابلمه رو اصلا بر نمی داریم بعد از ۳۰ دقیقه در قابلمه رو برداشته و بعد یک خلال دندون در وسط کیک فرو میکنیم اگر مواد به خلال نچسبید کیک آماده است.

درصورت تمایل از فر هم میتونید استفاده کنید، از قبل فر را ۱۲۰ درجه گرم کنید و سپس فنجان را بزارید. مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ دقیقه.

مجدداً در قابلمه رو گذاشته و از روی گاز برداشته که دیگه روی شعله نباشه تقریبا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم. بعد دور فنجان ها را با چاقو آزاد کنید و کیک را از فنجان خارج می کنیم. روی کیک با خامه یا شکلات آب شده هم می تونین تزیین کنید. نوش جان!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...